Het team

Ilona Blauw

Sinds 2005 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut. Vervolgens ben ik mij gaan specialiseren als Oedeemtherapeut en in 2010 afgestudeerd als Bekkenfysiotherapeut. Sinds 2019 ben ik mede-eigenaar van deze moderne praktijk voor fysiotherapie geworden.

Binnen de bekkenfysiotherapie behandel ik veel klachten waar helaas nog een taboe op heerst, zoals urineverlies, verlies van ontlasting en pijn bij het vrijen. Het blijft voor mij een prachtig vak om deze klachten te verminderen en zo weer zonder schaamte een goede kwaliteit van leven terug te geven.

BIG:89063856604

Nanda Grozema

Sinds 1990 ben ik werkzaam binnen deze praktijk, vanaf 1992 als mede eigenaar.
Ik ben algemeen fysiotherapeut en gespecialiseerd in handtherapie, long en hartrevalidatie en valpreventie. Ik vind het erg mooi de praktijk te hebben zien groeien in aantal collega’s, maar ook in diversiteit van specialisaties, wat erg prettig werkt.

Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag in Vollenhove.

BIG: 89033730904

 

Gerdie Hooijman - Hagenvoort

Sinds 1983 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Via omzwervingen van kinderfysiotherapie en bekkenfysiotherapie ben ik nu gespecialiseerd in oedeemtherapie (met een verdieping in compressie middelen en fasciemobilisaties die nodig zijn na radiatie therapie) en ben ik gespecialiseerd in oncologische revalidatie tijdens/na chemotherapie en operatie.

Ook ben ik opgeleid in myofasciale pijnklachten en heb ik vorig jaar de opleiding Parkinsonspecialist afgerond en ben ik aangesloten bij Parkinsonnet.

Mijn passie voor dit vak is, ondanks de vele jaren werkervaring, nog altijd onverminderd. Het is prachtig dat ik kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mijn patiënten!

BIG: 49033756604

Remko Lindenberg

Na mijn opleiding Sport en Bewegen (Cios, Heerenveen), heb ik de HBO Fysiotherapie in Enschede afgerond. (2000) Sinds 2008 ben ik werkzaam in deze praktijk. Vanaf 2012 mede eigenaar van de praktijk.

Mijn specialisaties zijn echografie, etalagebenen, GLI leefstijlcoach, medical taping en revalidatie. Binnen de praktijk behandel ik veel knie- en schouderklachten, in combinatie met echografisch onderzoek.

In mijn werk zie ik de mens als holistisch geheel. Waarbij alles met elkaar verbonden is en waarbij “positieve gezondheid” een belangrijke rol speelt.

BIG: 19053278204

Lars de Boer

Sinds 2018 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd. Ik heb het goed naar mijn zin in deze praktijk in Vollenhove!

Op dit moment ben ik bezig met mijn specialisatie tot Manueel Therapeut. Dit met als doel mijn kennis over het musculoskeletale gedeelte van het menselijke lichaam te verbreden. Bij mij kun je terecht voor verschillende klachten. Ik probeer je zo goed mogelijk te helpen met de vermindering van pijn en verder te begeleiden waar nodig.

Naast mijn werkzaamheden binnen de praktijk ben ik een fanatieke voetballer en druk bezig met het bloemencorso in Vollenhove.

BIG: 99924202704

 

Nico Verhoef

Sinds juli 2022 werk ik bij Fysiotherapie Vollenhove & Omstreken en woon ik in Zwartsluis. Voorheen werkte ik in Soest als fysiotherapeut en lichamelijke opvoeding docent. Op dit moment werk ik 2 dagen per week in onze praktijk en 2 dagen per week met veel plezier als docent op het Baarnsch Lyceum.

Mijn specialisatie ligt bij schouderklachten, maar ik geniet ook van het motiveren van beweging in het algemeen. Ik ben regelmatig te vinden in de oefenzaal. Daarnaast ben ik coach bij het Keurmerk voor fysiotherapeuten, waar ik groepen collega’s begeleid om de kwaliteit en het inzicht in ons vak te bevorderen.

BIG: 69915390404

 

Marieke Weijs-Wermink

Ik ben begin 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Sinds juni 2020 ben ik gespecialiseerd als kinderfysiotherapeut. Ik behandel met name kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar. Ik vind afwisseling leuk dus ik ben ook nog werkzaam als algemeen fysiotherapeut.

Ik werk 3 dagen per week in de praktijk van Fysiotherapie Vollenhove & Omstreken. Daarnaast ben ik ook werkzaam op een aantal scholen en behandel ik baby’s aan huis.

Femke van der Linde-Schaaf

Na mijn afstuderen in 2019 ontdekte ik mijn sterke affiniteit met oudere patiënten. In september 2022 begon ik daarom met de opleiding geriatrie fysiotherapie.

Als geriatrisch fysiotherapeut in opleiding zie ik het als een uitdaging om de kwaliteit van leven van de ouder wordende mens te verbeteren door middel van kleine aanpassingen. Mijn doel is om deze specifieke doelgroep uit te dagen en te motiveren, zelfs als ze beperkingen ervaren.

Samen met hen stel ik haalbare doelen, geef ik inzicht in hun bewegingsmogelijkheden en leer ik hen zelf pijn te verlichten of bijv. toch nog een rondje kunnen lopen.

BIG: 69926034704

Henrieke Mosterdijk - Tukker

Sinds 2017 ben ik werkzaam als administratief medewerkster bij Fysiotherapie Vollenhove & Omstreken.

In deze functie ben ik het aanspreekpunt van de praktijk. U kunt bij mij terecht voor het maken van een afspraak, telefonisch of via de e-mail en alle overige administratieve vragen rondom uw behandelingen. Naast mijn baliewerkzaamheden, verwerk ik ook de financiële administratie en overige ondersteunende administratieve taken.  

Mijn werkdagen op de praktijk zijn maandag de gehele dag, dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend. 

Deborah van Loon

Ik heb small business en retailmanagement gestudeerd en ben sinds juni 2023 blij om het team van Fysiotherapie Vollenhove & Omstreken te ondersteunen.

Door mijn diverse werkervaring ben ik sterk gericht op service. Jullie zullen op verschillende manieren contact met mij hebben, bijvoorbeeld voor het maken van afspraken, vragen over vergoedingen en facturen.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn zoontje, te zingen, yoga te beoefenen en te skeeleren.