Missie

Onze missie is een zo goed mogelijke dienstverlening te geven binnen de bedrijfseconomische en medische principes. Tevens is het beleid van de praktijk op de toekomst gericht en kijken we sterk naar nieuwe ontwikkelingen. Ook richt de aandacht zich op verbetering van huisvesting, uitbreiding van locaties en aanschaf van apparatuur om een zo goed mogelijke service te geven aan de patiënt. Om dit te kunnen meten wordt regelmatig geverifieerd of de praktijk nog aan de wensen voldoet.

Visie

Onze praktijk richt zich op het behandelen van een brede doelgroep van patiënten in een prettige sfeer en op een goed geoutilleerde, hygiënische praktijkruimte met de aanwezigheid van veel specialisaties.
De behandelingen zijn gericht op het verminderen van klachten aan het houding- en bewegingsapparaat, zodat patiënten hun dagelijkse arbeids-en sportactiviteiten weer goed kunnen hervatten, behouden en verbeteren. Wij geloven in positieve gezondheid en dat omvat meer dan een goed functionerend lichaam. Kwaliteit van leven, dagelijks functioneren en sociaal meedoen vinden we zeker net zo belangrijk.