Fysiotherapie

Jaarlijks gaan 2.5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut, omdat zij problemen hebben met bewegen. Het merendeel van de patiënten, wordt door de huisarts naar de fysiotherapeut verwezen. Ook zonder tussenkomst van uw huisarts, kunt u rechtstreeks bij ons een afspraak maken.

De fysiotherapeut of manueel therapeut kan veel voor u betekenen bij allerlei soorten bewegingsproblemen. Bewegingsproblemen kunnen te maken hebben met gewrichten. Hierbij moet u niet alleen denken aan rug, schouder, elleboog, pols, heup, knie en enkel, maar bijvoorbeeld ook aan de gewrichten in uw handen, voeten, nek, bekken en kaak.

Uiteraard kunnen problemen met het bewegen ook te maken hebben met uw spieren. Ook hiervoor bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres.

Actief revalideren na een operatieve ingreep, bevordert het herstel en geeft de mogelijkheid om weer eerder aan het werk te gaan of te sporten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van revalidatie, zijn we goed in staat om u deskundig te begeleiden na uw operatie.

Tot slot kunnen problemen bij beweging ook veroorzaakt worden, door iets anders dan spieren of gewrichten. Het is niet eenvoudig hier een opsomming van te maken. Dus is het goed te weten, dat de fysiotherapeut de specialist in bewegen is en dat u met al uw bewegingsproblemen bij de fysiotherapeut terecht kunt.

Hier vindt u informatie en tips over veel voorkomende klachten en over specifieke aandoeningen, zoals artrose, osteoporose, Parkinson, etalagebenen, maar ook COPD, urine incontinentie.